Nyheder

AUDIENS - en teaterforestilling af Teater Nocando

Kom i AUDIENS hos Christian 4. på Rosenborg Slot. Men vær forberedt på, at han kan være i dårligt humør, den dag du kommer...
SPILLEPERIODE:
13. april - 2. maj 2015

Efterårsferie på Rosenborg

Efterårsferien byder på store og små fortællinger om Rosenborgs finurlige samling med temaet SÆRT!

Kulturnatten på Rosenborg

Én gang om året kan du besøge Rosenborg efter solnedgang og gå på opdagelse på det mørklagte slot med din lommelygte. På Kulturnatten kan du også møde vores læringspiloter, der altid har en sær fortælling i ærmet.

Jagten på Christian 4.

Nyt undervisningstilbud målrettet 4.-6. klasse om den berømte konge og grundlægger af Rosenborg, Christian 4. Gå på jagt på slottet og find spor efter Christian 4 og bliv klogere på, hvem han egentlig var!

Slotsfortællinger

Hør udvalgte historier om Rosenborg og de mennesker, som levede her. Fortællingerne finder sted forskellige steder på slottet. Lørdag d. 6. og søndag d. 7. september.

 

Sommersøndage

Hver søndag fra 29. juni - 10. august 2014 byder Parkmuseerne velkommen til masser af spændende udendørs oplevelser og aktiviteter. Det er gratis at deltage, og programmet er både for børnefamilier og voksne.

Hoffets hotteste havespil

Rosenborg Slot genopliver 1600-tallets hotteste havespil i Kongens Have d. 24. maj til PARK LIFE

PARK LIFE 2014

Vær med når seks museer rykker ud i byens grønne parker. Prøv blandt andet kunstfodbold på en sekskantet bane, kroket fra Kong Christian 4.'s tid eller besøg museerne, der byder på skattejagt, film og omvisninger. Alle kan være med, og det er gratis at deltage.

Et sjældent syn

Kroningstæpperne indtager Rosenborg Slot i påsken...

Vinterferien på slottet

Kongekronerne og kronjuvelerne glimter ekstra meget i vinterferien, hvor vi har udvidede åbningstider.

I Christian 4.s fodspor

I denne video kan du tage på en rundtur på Rosenborg Slot med Maria Helleberg.